Management de proiect Diriginte de santier DGS Consult

MANAGEMENT DE PROIECT

Proiectele de construcții presupun activități care necesită lucrul în echipă. De aceea creerea unei echipe eficiente este esențială pentru succesul proiectului.

Prin specialistii nostri oferim consultanță generală clientului cu privire la realizarea proiectării, construcției, bugetului și costurilor, a aspectelor legate de achiziții.

Pregatim și furnizam rapoarte în fiecare etapă a procesului de dezvoltare.

Identificăm problemele și rezolvăm conflictele înainte ca acestea să devina presante folosind proceduri standardizate și procese care oferă rezultate excelente.

Ne asigurăm că proiectele clienților noștri sunt livrate în la timp, în bugetul stabilit și în conformitate cu documentația de proiect.

REPREZENTARE BENEFICIAR

În calitate de reprezentanți ai beneficiarilor unui proiect de construcție, suntem responsabili cu supravegherea progresului lucrărilor de construcție, a evoluției costurilor, respectării proiectului. . Serviciile noastre includ urmatoarele:

o Monitorizarea procesului de proiectare;

o Monitorizarea bugetului general al proiectului;

o Monitorizarea procesul de licitare și selecție a furnizorilor;

o Monitorizarea activităților legate de execuția proiectului;

o Monitorizarea activităților legate de închiderea proiectului.

MANAGEMENT DE COST SI PLANIFICARE

Serviciile noastre acoperă managementul costurilor și planificarea activităților aferente proiectelor. Oferim beneficiarilor informari permanente, astfel încât să asigurăm execuția cu success a proiectului.

Managementul organizării lucrărilor presupune dezvoltarea și menținerea unei planificări stricte pentru toate fazele proiectului, incepand de la detaliile de proiectare pana la finalizarea proiectului.

Realizarea unui grafic de execuție care cuprinde toate etapele proiectului (proiectare, stabilirea termenelor, execuție).

Monitorizeaza activ costurile în toate etapele proiectului, oferind o situatie financiară clară.

MONITORIZAREA PROIECTULUI

Deoarece aspectele de finanțare ale proiectului sunt vitale și deseori sensibile, rolul nostru de monitorizare se referă la utilizarea cea mai eficientă a costurilor și la sfaturi adaptate despre cum să finalizeze proiectul în limitele finanțării existent.

Din acest motiv oferim clientilor nostri atât monitorizare tehnică și financiară, cât și rapoarte oficiale trimise lunar sau trimestrial, verificând dacă activitatea efectuată este conform contractului de construcție cu referire la problemele legate de costuri, calitatea lucrărilor executate și respectarea calendarului proiectului.